Calculator/werkvoorbereider

Functieomschrijving

Vacature – Calculator/werkvoorbereider – Aannemingsmaatschappij Markus B.V. - Amsterdam

Ons bedrijfsbureau gaat uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar jou: een gedreven en deskundig calculator/ werkvoorbereider.

Werk in voorbereiding én in uitvoering
Jij hebt een opleiding in grond-, weg- en waterbouw/civiele techniek op mbo- of hbo-niveau. Je vindt jouw uitdaging in het calculeren en voorbereiden van onder andere Design & Construct en grootschalige grond-, sloop- en saneringsprojecten. Zelfstandig of samen met collega’s stel je begrotingen op voor (potentiële) projecten. Je bent bekend met de verschillende contractvormen zoals RAW en UAV-GC. Een goede relatie met zowel je interne als externe relaties is onmisbaar en van een deadline raak jij niet in paniek. De voorbereiding van het project wordt door jou in samenspraak met het projectteam uitgedacht waardoor het werk efficiënt en veilig kan worden uitgevoerd. Daarbij houd je tijd, budget en kwaliteit nauwkeurig in de gaten. Je werkt analytisch en oplossingsgericht en bent bekend met de dynamiek en hectiek op projecten. Kortom, een uitdagende functie, maar deze functie vind je bij elke civiele aannemer. Gelukkig hebben wij bij Markus veel meer te bieden dan alleen een mooie functie!


“Bij Markus ben je als calculator/werkvoorbereider echt betrokken bij een project van initiatief tot oplevering. Die brede scope maakt het werk erg interessant.”


Wij zijn een regionale aannemer waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken en dit is jouw kans om ook deel uit te gaan maken van dit daadkrachtige team. Bij Markus houden wij van denken in mogelijkheden en aanpakken! We hebben een relatief jong team op ons bedrijfsbureau en door de informele werksfeer is het hier prettig samenwerken.

“Markus is als civiele partner al ver in de ontwikkeling van BIM en is hier met een intern trainingsprogramma een ideale werkgever”


Wij bieden jou marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je in de toekomst te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen/opleidingen en het met elkaar delen van kennis. Wij vinden dat wij het goed voor elkaar hebben bij Markus. Met onze uitdagende regionale projecten, betrokken collega’s en eigen materieeldienst zijn wij erg tevreden en kunnen wij met plezier ons werk doen. Bij Markus kennen wij elkaar allemaal, niet alleen door de samenwerking op de projecten maar ook door de gezamenlijke lunch en wekelijkse bootcamp. We hebben een zeer actieve personeelsvereniging die regelmatig iets leuks organiseert, Markus is een werkgever die graag een aantrekkelijke werkplek biedt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een open cultuur waar saamhorigheid en betrokkenheid heerst en onze medewerkers zich thuis voelen. Kom eens langs voor een kop koffie, wanneer je eenmaal om tafel hebt gezeten wil je waarschijnlijk direct aan de slag!

Functievereisten

  • Een opleiding Civiele Techniek;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Ervaring met calculatiesoftware (Metacom of gelijkwaardig);
  • Kennis/affiniteit van Autocad, Revit of andere tekensoftware;
  • Affiniteit met Office en Adobe pakketten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Het kunnen schrijven van EMVI- of werkplannen.