Grondwerker / Voorman

Functieomschrijving

Bij Markus zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde grondwerkers/ voormannen.

Of je nu al enkele jaren werkervaringen hebt binnen de grond-, weg- en waterbouw of nog een (infra)opleiding aan het volgen bent, wij komen graag met jou in contact!


Werk in uitvoering

Als grondwerker/ voorman ben je de aangewezen persoon om samen met collega’s aan diverse mooie projecten te werken die variëren van omvang. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het transformeren van een oud terrein naar een volledig nieuwe omgeving. Het begint met sloopwerkzaamheden, gevolgd door het saneren van de bodem. Deze maken jullie vervolgens bouwrijp zodat de bouwer zijn werk kan doen. Graafwerkzaamheden, riolering en waterleidingen aanleggen: alle voorzieningen zijn dankzij jou en het team aanwezig. Jullie leveren het project op wanneer de bouw is afgerond en ook het straatwerk en de groenvoorziening klaar zijn: De metamorfose van de omgeving is volbracht!


Het profiel van een grondwerker/ voorman bij Markus

Jij hebt al een aantal jaar ervaring binnen de infra als grondwerker/ voorman of volgt op dit moment een infra opleiding. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project.


Waarom jij bij Markus wilt werken

Wij bieden je de kans om bij een regionale aannemer deel uit te maken van een daadkrachtig team waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken. Door onze informele werksfeer is het prettig samenwerken. Wij bieden jou marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je in de toekomst te blijven ontwikkelen door het delen van kennis en het volgen van trainingen/opleidingen. Wij vinden dat wij het goed voor elkaar hebben bij Markus. Met onze eigen materiaaldienst, survey-team, betrokken collega’s en natuurlijk niet te vergeten onze mooie projecten zijn wij erg tevreden en kunnen wij op een erg prettige manier ons werk doen.

Kom een keer langs voor een kop koffie, wanneer je eenmaal om tafel hebt gezeten wil je waarschijnlijk niet meer weg!


Functievereisten

Een passie voor ons vak!