Uitvoerder

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een uitvoerder met minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring binnen de grond-, weg- en waterbouw.

Werk in uitvoering.

Als uitvoerder vind je het fantastisch om samen met jouw projectteam verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van uiteenlopende projecten. Deze kunnen variëren van bouw- en woonrijp maken, sloopwerken, saneren van terreinen tot het realiseren van water- en natuurbouwprojecten, waarover jij de dagelijkse leiding hebt. Door deelname aan bouwvergaderingen ben je je ervan bewust dat een goede communicatie met opdrachtgevers en overige partijen cruciaal is. Daarnaast stuur je medewerkers, leveranciers en onderaannemers op de bouwplaats aan. Voor een efficiënte uitvoering van projecten houd je rekening met het budget, de planning, de vereiste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen en draag je zorg voor de projectadministratie. Nauwe samenwerking, afstemming en open communicatie tussen het bedrijfsbureau, hoofduitvoering en de uitvoering zijn van doorslaggevend belang in onze dienstverlening.


Het profiel van een Uitvoerder bij Markus

Jij hebt al een aantal jaar ervaring binnen de infra als grondwerker, voorman of uitvoerder. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project.

“Een survey/landmeetploeg in eigen beheer is goud waard voor mij als uitvoerder. Dat in combinatie met ons eigen materiaal brengt zoveel snelheid en gemak in het werk.” 

Wij bieden je de kans om bij een regionale aannemer deel uit te maken van een daadkrachtig team waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken. Door onze informele werksfeer is het prettig samenwerken. Wij bieden jou marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid je in de toekomst te blijven ontwikkelen door het delen van kennis en het volgen van trainingen/opleidingen. Wij vinden dat wij het goed voor elkaar hebben bij Markus. Met onze eigen materieeldienst, survey-team, betrokken collega’s en natuurlijk niet te vergeten onze mooie regionale projecten zijn wij erg tevreden en kunnen wij op een erg prettige manier ons werk doen. Hoe het is om te werken bij Markus laat zich op papier lastig omschrijven. Kom daarom een keer langs voor een kop koffie, wanneer je eenmaal om tafel hebt gezeten wil je waarschijnlijk niet meer weg! Vereisten

Minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring en een passie voor jouw vak!